Salam Kemerdekaan untuk MALAYSIA 

Assalamualaikum dan selamat pagi warga Malaysia... Dengan tema SEHATI SEJIWA  kan bulan ni.. .makan dengan ini.. kami pun sehati sejiwa juga tau...

Semoga MALAYSIA terus aman, maju dan sejahtera.. Moga allah SWT melindungi Negara kita ini dengan menyedarkan pucuk pemimpin supaya lebih ikhlas, telus dan jujur...

esp shaklee
Kami juga #sehatisejiwa - MALAYSIA MERDEKA Day -


Salam KEMEDEKAAN semua... Ubah cara kita, ubah nasib kita dengan cara yang betul, bukan mengharap "durian runtuh" dah lepas ni.. sebab tu semua menyakitkan hati je kan...

Peace Malaysia... Saya & Kita sayang MALAYSIA!

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina (iG @vitamin_cantiksihat)
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com
========================================================
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online


Saya ni pun baru tahu... oh rupanya... san ini saya kongsikan untuk korang juga.. lepas ni tak da la pembaziran kan, sekali pun guna sabun pencuci biasa-biasa, tapi ianya sangat bermakna untuk wajah kita, betul kan, wanita kan nak kelihatan anggun dan cantik...

Caranya?....

set kecantikan shaklee

JANGAN Membilas Wajah Terlalu Cepat!
 
Kebiasaan kita lepas je letak pencuci muka, tak sampai 5 saat terus basuh kan?

Macam tu, bagaimana sabun pencuci muka kita ni nak terkesan pada muka kita kan?
Sebaiknya... Setelah puas hati satu muka telah dicuci dengan facial foam, jangan terburu-buru terus membilasnya.

Tunggu 20-30 saat! Ini kerana pencuci muka yang anda pilih mempunyai khasiat untuk mencegah jerawat, mencegah minyak atau mengatasi kulit kering.

Biar pencuci muka anda ‘bekerja’ dahulu. Kemudian barulah dibilas dengan sebersih-bersihnya sehingga tidak ada sisa-sisa sabun yang tinggal.

Dan, paling saya suka pencuci muka.. antaranya.. ni dia...

tips cantik


Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com
========================================================
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online

Pagi ni nak berkongsi tentang masalah bersalin "tingkap" atau bedah atau cesarean yang ramai pasti ngeri bila melihat luka jahitannya...

pengedar shaklee kulim

Baru-baru ni kawan baik saya memberitahu yang dia akan bersalin secara ceasarean kerana uri di bawah..Untuk ibu-ibu yang ceasarean jangan lah terlalu susah hati ya.. Dunia perubatan sudah moden..Insyaallah semuanya selamat.

Kalu mr.suami ada masa sesi pembedahan ni, sure suami kata ...

"Tak pa la yang, seorang je la anak kita... " 

Tapi kuasa Allah SWT kan.. tiada siapa dapat menolak... Anak-anak kan rezeki.. .di beri pilihan untuk bersalin normal mahupun bedah, itu semua ketentuan Dia, kita boleh merancang.. Dia sebaik-baik penentuannya...

Tapi sekarang dah moden, maka pilihan juga banyakkan.. kita boleh je amalkan apapun.. janji keserasian badan kita dan juga luka dalaman itu cepat sembuh dan sihat juga terus dalam penyusuan susu ibu untuk si manja anda adalah satu anugerah.. betul?

Dan, Alhamdulillah.. pilihan ramai kita adalah dengna SET BERSALIN ini terbukti sangat berkesan dan sesuai untuk semua para ibu dan baby juga...
================================================

Kenapa saya katakan SET ini sesuai?

pengedar shaklee kulim


Terlalu PENTING saya katakan.. penjagaan dalaman ini.. Jangan sampai di ulang oleh nurse untuk basuhan sebab luka tak kering lagi dan selainnya.. ngeri lagi ngilu di cuci masa kita sedarkan.. Allahuakhbar...

Saya tak merasa.. tapi saya dapat lihat masa kawan saya bersalin besah ni.. hanya dia je yang merasa.. betapa seksanya penjagaan berulangan ni sebab tiada pengalaman masa tu..

Alhamdulillah.. saya dapat menbantu masalah dia dan lepas seminggu dia rasa luka semakin baik dan bertenaga... nurse yang buat pemeriksaan pun kata luka dah ok dan tka perlu di cuci lagi...

Berlain penjagaan luka bersalin bedah dan bersalin normal.. tapi SET ni keadaan nya tepat sama dan boleh di amalkan... Malah terbaik lagi bila penyusuan susu ibu semakin meriah dan baby pun tak meragam tau...

Bagaimana pilihan anda lepas ni? Mahu penjagaan cara mudah atau berulang ke hospital di cuci lagi oleh nurse sebab luka lambat ok ataupun terbatas pergerakan untuk bermain dengan si manja saat masa dalam pantang?

Saya berkongsi ilmu dan manfaat... bagaimana nak dapatkan SET ini?

Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com

Haaa.. pagi ni nak story tentang resepi begedil homemade yang buat suami tergoda, mau tak nye.. air tangan isteri yang buatkan.. kompom la...

kerjaya dari rumah

Sebenarnya saya tak reti buat, once suami nak makan, saya google juga cari resepi dan catit terus dalam note kecil tau.. hahaha... biasa saya printscreen je kat hp.. tapi sebab mr.suami nak.. .saya terover rajin...

Simple je sebenarnya kan... gambar saya tak sempat nak snap, lepas masak menu makan malam, saya terus bagi anak-anak makan dulu... sebeb mr.hero kecik dah tanya..

"ibu.. lambat lagi ke nak makan.. masak lambatnya... "

Jadinya.. lepas masak.. tak da masa pegang hp masa tu terus saya ambil nasi bagi anak-anak makan dulu...

Lepas sepinggan habis.. turn saya dan suami makan pulaaa..

Alhamdulillah.. suami suka.. licin tau.. saya buat malam tu sedikit je...

Ok ni antara bahan-bahannya...

Kentang (saya belah nipis dan gorengkan sehingga kekuningan) & bland
Daging kisar ramli ( ikut banyak mana nak korang bubuh)
Bawang di hiris kecil-kecil
Bawang goreng (homemade juga lebih sedap ranggup lagi)
Daun sup (di hiris)

Cili padi (dihiris)
Telur 2biji
Minyak masak
Garam & serbuk perasa...

Cara-caranya.. .adalah.. (chewah... macam chef pula.. haha)

1. Goreng kentang dulu.. dan asingkan tunggu sejuk & bland lembut
2. Buat bawang goreng ni.. pastu korang asingkan lagi...
3. Tumis bawang yang dihiris kecil-kecil dan masukkan daging... masa seketika dan masukkan sedikit garam dan perasa... angkat dan asingkan...

Seterusnya...

Paling senang.. gaulkan kesemua... 1-3 tu.. dan doh kan bentuk korang nak.. leper or bulat pun ok je.. sya leper-leperkan.. sebab senang nak goreng...
Juga campo sekali dengan daun sup, bawang goreng, cili padi... doh dan doh... ^__^

Sudah tu... Panaskan sedikit minyak...
Hancurkan telur dan boleh mulakan mengorang...

Guna minyak sedikit je masa mengoreng... sebelum masukkan begedil korang tadi.. celupkan ke dalam telur tadi dan... masak... (api jangan besar sangat naaa...)

Lepas tu.. siap laaaaa...

Ayat saya je panjang ni.. tapi kalu korang buat.. yang dah pandai masak ni.. 10minit kot boleh siap..

Menu simple cara pun simple je... janji suami suka makan.. dan ikat suami dengan air tangan isteri.. betul da... terus saya suka makan begedil ni.. sebelum ni kalu makan kat kedai ke.. tgk pun tak.. hahahaha....

Moga membantu.. maaf la ek.. bercerita panjang lebar.. tapi betul.. sedap dan ranggup...

Nak cuba? boleh je... sebab ni antara cerita resepi saya... air tangan memikat suami.. ^__^

Semoga memberi manfaat.. live WAHM macam ni la... paling seronok...

Mommylina
Pengedar Shaklee Kulim
017-5836865

Nak macam saya? bekerja dari rumah? boleh je.. Terus cari saya di sini 017-5836865


Orang kata, bila emas naik, RM ni makin kurang nilainya...

Betul? Ini kenyataan bila mana sedari 1997 ianya berlaku sehingga berulang lagi..

jutawan shaklee

Persoalannya, bagaimana kita nak hadapi zaman ekonomi kita? atau kita hnaya duduk diam?

Bagi saya, peluang ini kita boleh ambil peluang saat emas naik, kita tak semestinya jual beli emas, tapi kita buka minda kita dengan cari peluang bina kewangan kita dan masa depan kita...

Dah cukup dengan gaji? sememangnya.. tak jadi masalah yang bekerja terus bekerja tapi peluang kita juga boleh lipat gandakan...

Bagaimana? kuasai ekonomi Allah SWT, dan apa yang kita lakukan kerana Allah Ta'ala.. Janji Dia pasti tepat dan tak pernah salah alamatnya...

Bagaimana caranya bagi anda yang berminat nak mulakan perniagaan dengan modal yang rendah dan risiko untung rugi kita tak terbeban, tapi kita merasa seronok dengan berkongsi ilmu dan manfaatnya?

Sini ada caranya, untuk anda yang berminat... dan yang lebih penting.. kita berniaga kerana Allah SWT.

Mahu jadi sebahagian dari eTEAM mommylina? Boleh terus cari mommy di talian 017-5836865 (Pn.Lina) 
 

========================================================
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
Salam hujung minggu untuk semua, ada tak pembaca sini yang sedang menanti hari nak bersalin? Bagaimana persiapan korang?

persiapan barang bersalin

Mesti korang tak sabar nak melihat si manja korang kan... Alhamdulillah...

Tahniah...

Tapi sebelum tu, 5 Barang PENTING & WAJIB di bawa ke labour room ni jangan lupa pula ye...

Antaranya...

set bersalin shaklee
Barang-barang lain, seperti mandian, baju persalinan masa nak kuar ward dan beberapa helai baju baby juga pempes letakkan di beg kedua.

Senang nak bezakan beg ke ward dan beg untuk bawa ke labour room kan...

Ni antara pengalaman saya juga, insyaallah bila kita dah ada check list, sangat mudah kita nak ingat apa lagi yang kurang dan di perlukan... Tapi kalu bersalin seawal subuh, tak payah bawa bebanyak.. sebabnya bila baby korang dah kencing dan berak, boleh je kuar ward.. tak perlu semalaman dah kat ward..

Happy sharing mommies to be semua...

Dan, bila bertanya tentang SET BERSALIN & BERPANTANG? semua ada kat sini.. saya anak kedua ni 100% pantang sendiri dengan suami.. Alhamdulillah.. sangat puas hati dan segar juga fresh je...

Bagaimana nak dapatkan SET ni? Cari saya kat sini...mommylina sedia membantu...

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com


Ramai para ibu muda yang bila nak kerja je mula meninggalkan "dunia penyusuan susu ibu" kepada si manja, hanya di sebabkan LETIH & LESU. Sebenarnya ianya sangat merugikan... dan sangat kesian untuk anak kita, kenapa saya katakan sangat rugi?

atasi masalah letih

Hanya ALASAN anda mereka katakan

PENAT?
Badan LESU?
MENGANTUK?
TAK CUKU TIDUR?
TIADA MASA UNTUK PUM SUSU?

Dan dengan pelbagai alasan lagi..

Semalam, ada kawan saya whatsapp, mengatakan bayi kawan dia seawal 7bulan KERAP SELSEMA sedari ibu dia mula bekerja..

Dan tiada persoalan lain saya katakan... "anak dia susu badan or campo?"

Dan kawan saya katakan.. lepas ibu dia masuk kerja lepas 2bulan bersalin, dia dah stop kan penyusuan susu ibu, dan sekarang hanya susu FORMULA sahaja...

Kesian sesangat.. bila anak tak sihat, kita nak g kerja pun tak lalu dna tak nak hantar ke Taska kan? bukan ke itu lagi satu beban? anak nak bawa ke klinik? ubat lagi kat bayi seawal usia?

Kalu la dia masih menyusukan SUSU IBU, kan senang.. ibu amalkan IMUN BOOSTER (tambah antibodi) lagi dan kerapkan penyusuan susu ibu.. Tak da la si anak kerap selsema kan?

Sememangnya kalu kat Taska or Pengasuh, lumrah orang katakan...

"Anak saya sejak saya mula hantar ke Taska, kerap selsema, batuk dan kulit sensetif... "

Tapi kita boleh CEGAH, semua ini bila kita KUAT IMUN SISTEM anak kan? anak-anak yang imun dia kuat dan kita pula sihat juga.. Agak sukar juga anak-anak kita selsema dan batuk.. Sekali pun tak la kerap..

Tapi sebabkan ALASAN itu anak-anak kita jadi mangsa...

Suami.. perlulah memainkan peranan juga.. TOLONG isteri.. TOLONG buat kerja.. .tak salah kan meringgankan tugasan si isteri?

Kerjasama.. Isteri kerja juga nak bantu pendapatan isi rumah dan kehidupan yang lebih baik...

Tapi anda hanya duit yang di kejar.. Tapi KESIHATAN anak tak terjaga.. kesian la kan... KESIHATAN keluarga juga perlu di utamakan...

Ok dah panjang lebar saya bercoleteh pagi ni... apa yang saya boleh sarankan untuk para ibu agar teruskan penyusuan susu ibu yang mana ianya satu ANUGERAH ini..dengan SET PENYUSUAN SUSU IBU, bukan je untuk ibu, malah bayi anda juga mendapat khasiatnya...

Antaranya... 
tambah susu badan


Terus hubungi saya untuk bantu dan atasi masalah anda, sebab anda adalah IBU BERTUAH juga...

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com
 
Assalamualaikum dan selamat pagi... hari ni nak kongsikan mungkin ramai yang tak tahu, atau dah tahu tapi tak tahu bagaimana nak jimat duit korang untuk makanan kesihatan anda..

pengedar shaklee kulim

Dan bagi yang belum mendaftar jadi ahli baru, nak dapat keahlian PERCUMA dan MAKAN FREE lagi, apa kata korang terus membaca pagi ni... saya tahu esok korang gaji kan.. (bagi yang kerja kerajaan) yang swasta mungkin ada selang sehari atau pun hujung bulan nanti.. masih juga berkesempatan.

Di kala ramai orang merunggut, GST, nak jimat cermat la, nak kena saving la... tapi sebenarnya ramai yang tak akan berfikir dua kali lagi bila kesihatan tak baik, betul?

Sanggup ke klinik yang sekali "chek-in" tu mau juga RM50 ke atas... silap hari bulan mau RM200, ada juga kan? Percaya tak? bab kesihatan ni adalah SATU KEPERLUAN untuk kita semua?

Siapa nak kerja bila badan tak sihat? siapa lagi nak jaga anak bila korang tak sihat? bila anak-anak pula tak sihat bagaimana perasaan korang?

Sebab tu saya katakan.. KESIHATAN ni lebih dari DUIT yang kita kononnya nak simpan dan berjimat, betul? Sebabnya ia adalah KEPERLUAN kita...
============================================

Ok, saya cerita bagaimana korang boleh DAFTAR KEAHLIAN dan MAKAN FREE vitamin ni sekali pun korang tak nak berniaga secara serius... tapi bila dapat RM200 di tengah bulan berikutnya... korang gembira tak? Lepas la untuk menunggu gaji hujung bulan kan?

Cara paling senang adalah dengan "SHARE" korang kongsikan apa yang korang amalkan.. korang kongsikan apa yang rasa terbaik, sama ada untuk anak-anak, mahupun diri sendiri kepada jiran-jiran, kawan-kawan, mak ayah, adik-beradik dan seterusnya...

Paling cepat adalah kuasa "lidah" yang baik.. mulut ke mulut.. bila orang lain rasa ianya terbaik dan menjimatkan.. dan paling rasa gembira bila dapat tolong orang lain.. apa korang rasa lagi?

Dengan secara tak sengaja korang boleh dapat RM200 secara untung runcit @ bonus ynag korang akan perolehi... Bagaimana seterusnya? saya akan terangkan lagi... Tapi konsepnya adalah sama .. dengan "SHARE" / "BERKONGSI" dengan RM200 ynag korang perolehi.. korang boleh dapat FREE VITAMIN dengan pembelian korang dari RM200 tu je.. korang tak kurangkan duit lepas tu...

Ramai yang dah laluinya.. korang yang belum? lagi satu keahlian percuma ni.. mudah sesangat... contohnya la ye.. ada kawan korang nak VIVIX sebotol, korang pula sememangnya nak VIVIX (awet muda & sihat) adalah wanita tak boleh lepas... bila dengan beli 2 botol VIVIX, korang dapat FREE KEAHLIAN dan bulan ni lagi hingga bulan 10/2015 ni seklai mendaftar korang dapat FREE VITALEA Complex... apa itu korang klik Vitalea Complex ni...

Lagi nak tunggu? saya sedia berkongsi ilmu dan memberi juga membantu jalan seterusnya... korang nak?

Berminat nak JOIN? 

Dapat RM200 di pertengahan bulan?

Makan Vitamin FREE? 

Korang jangan berlenggah lagi, sebab masalah kewangan tak menunggu kita, ianya terus dan terus berlaku...tapi kita boleh ubah andai kita rajin dan usaha..Sebabnya Ekonomi manusia dan Ekonomi Allah SWT tak sama... Allah kan sebaik-baik pemberi rezeki untuk kita semua...

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com
 

berniaga online
Saya juga masih mencari-cari agen / pengedar Shaklee di semua kawasan Semenanjung termasuk Sabah dan Sarawak. Mungkin anda juga mahukan sesuatu terus kepada anda?

Terus cari kami di sini...

Kedah - :
Pengedar Shaklee Kulim

1. Halinah Saharom
SidPRO anda 867601
Hubungi di talian 017-5836865
Fb - #LinzShopee / Page - Kedai Vitamin
Blog - www.mommylina.blogspot.com
Ig - Vitamin_Cantik_Sihat

2. Nor Ni Azrah Binti Azhar
SidPRO anda
Hubungi di talian 019-5553667
Fb - #AzraAzri / Page -
Blog - www.pearlcinta.blogspot.com
Ig -

Sabah -: 
Pengedar Shaklee Ranau.

1. Haslan Bin Saharom
SidPRO 
Hubungi di talian  011-25003650

Senarai akan di sambung lagi, sementara mendapatkan maklumat lengkap dari ahli-ahli yang lain..saya juga, masih mencari mereka-meraka yang AKTIF dan berIMPIAN dan berJIWA BESAR bersama kami.

Ramai yang memilih untuk amalkan sendiri dan nak dapatkan HARGA ISTIMEWA pun sangat di alu-alukan...

Mahu jadi sebahagian dari eTEAM mommylina? Boleh terus cari mommy di talian 017-5836865 (Pn.Lina) 
 
========================================================
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
Kenapa saya suka ayat paling pantas dan win ni? Kalo korangkan, apa perasan korang kalu dapat menyiapkan kerja dalam masa yang korang tetapkan? rasa menang dan lapang dada tak?

Saya boleh katakan Ya dan Win!

Percaya tak? suami pun tak boleh win dengan cara isteri bekerja? korang rasa?

kerjaya surirumah tangga

5 Tips yang saya suka kongsikan kata kawan-kawan saya juga antaranya - ;

1/ Sediakan bahan-bahan masakan terlebih dahulu
2/ Dapatkan bahan-bahan yang nak di masak di awal pagi
3/ Bahan-bahan asas sebolehnya dah tersedia (saya suka forzenkan, macam bawang di blander siap)
4/ Masak lebih untuk tengah hari dan malam
5/ Asingkan masakan untuk anak-anak (yang tak pedas) & masakan untuk kita (kalu ada pedas)


Ni antara tips paling pantas dan win saya.. tapi saya suka masakkan, waktu anak-anak ceria dan perut kenyang.. dna paling best.. bila suami kerja outstation. Saya akan masak yang anak-anak suka.. merangkap untuk saya juga sekali..

Caranya...

Contoh anak-anak suka makan ayam masak kicap.. saya akan sediakan 1 je hidangan ini untuk tengahari dan malam... dan dalam masakan ni ada ayam, ada sayuran..

Nasi pula? saya akan masak lebih juga.. paling suka add kismis dalam nasi sebab boleh anak-anak dapat khasiatnya...

Senangkan.. Tapi kalu ada suami kat rumah.. so cara sama.. masak untuk 2 waktu.. tapi asingkan untuk mr.suami yang special la.. saya tak kisah dan tak la cerewet bab makanan ni..

Senang kerja saya... dan banyak kerja saya boleh siapakan dalam 1jam.. tu paling win! korang pula amcam?

Semoga memberi manfaat pada semua... untuk isteri yang bekerjaya.. lagi sesuai cara ni.. pagi dan malam..selamat mencuba...

Dan.. korang.. berminat nak menjadi surirumah penuh masa tak? boleh sertai kami lepas ni... bukan skim cepat kaya.. tapi usaha biar DUIT mengejar kita.. dan kita buat kerana Allah Ta'ala...

========================================================
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 
Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com

Ramai yang bertanya tentang HARGA untuk produk paling panas dan terbaik ini. Ok hari ni saya kotakan permintaan anda. 

Dan ini juga antara paling laris sedari dulu hingga kini...

pengedar shaklee kulim
Double klik untuk lebih jelas

Tapi kalu korang nak lagi JIMAT & BERBALOI, korang boleh cari saya di sini....

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...

Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com

========================================================
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online


Untuk pertanyaan korang nak membuat pesanan dan pembelian setiap produk yang kawan-kawan nak kan... kat sini korang boleh terus buat pesanan dan pembayaran secara atas talian -;


No.Akaun
7604360013
(Halinah Saharom)

 1574-0112-1810
(Halinah Saharom)

Mahukan pembelian bijak dan harga ISTEMEWA anda? Terus saja cari saya di sini dan setiap tranksasi haruslah terus beserta BUKTI dan EMAIL ke
kedaivitaminlina@gmail.com / 
hubungi saya di talian 
017-5836865 (Puan Lina)
 =======================================

Dan PESANAN anda akan terus di proses bila bukti pembayaran dan email telah di sahkan.. 
Caj Penghantaran dikenakan adalah seperti berikut :-

1/ Semenanjung RM10.00 
2/ Sabah & Serawak RM20.00

Tak kira banyak mana order anda CAJ penghantaran hanya itu sahaja di kenakan... 

Nak lagi berbaloi dan jimat setiap pembelian anda?
Terus cari saya untuk terangkan untuk anda dan segala penjadualan dan cara pemakanan akan saya terangkan melalui talian / sms bila barang anda terima. 

Sedia untuk menjaga kesihatan lebih baik? anda tentukan... 
 
#wordless entry

peluang kedua

Masihkan ada peluang ke-dua untuk kita berubah kerana Dia?
Atau kita masih menanti peluang itu datang secara tiba-tiba dan baru kita menyesalinya?

Semoga kita memberi peluang ke-dua untuk diri kita sendiri,
dengan niat kerana ALLAH SWT

Assalamualaikum,
Salam Sabtu...

Sharing mommylina untuk semua

Apa yang kita lihat dan rasakan bila melihat cermin?

ahli shaklee

#wordless entry pagi ini...


========================================================
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...
 

Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email : kedaivitaminlina@gmail.com
Semoga infografik tentang bagaimana nak membantu sakit kaki, tangan dan mulut ini untuk para ibu yang hebat dan juga orang awam...
ubat sakit
Sila DOUBLE KLIK gambar untuk lebih jelas
Berharap ianya membantu kawan-kawan yang sedang dalam masalah ini...

Untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
=================================================

Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 
Assalamualaikum, dan selamat pagi... Ceria pagi semua...

Anda berdekatan dengan saya? atau sedang mencari Vitamin Shaklee yang terbaik dan semulajadi dan korang pasti nak yang -->

...100% Semulajadi
...100% Berkesan
...100% Selamat

Stok baru dah sampai..
Boleh terus dapatkan untuk semua sama ada kita COD / Pos Laju/ Gdex/ SkyNet / Citylink pun boleh aja...

jutawan shaklee

Moga memeberi manfaat untuk semua.... lagi korang boleh cuci mata juga kat sini... ^__^

Untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
=================================================

Jika anda mahu membina kerjaya bersama, hubungi saya untuk keterangan lanjut.
Berniaga online

Masih terkejut dengan kes anak hero ku minggu lepas... bagi saya, membebel seorang ibu bersebab, tapi bila ibu berhenti membebel ini la jadinya...

Hero dan heroin ku ini punya kerja yang tersangat la bijak dan bila sel-sel otak mereka bergabung... ibu pun boleh pening dan "surrender" kot... hahaha


Ni kesnya... Bila saya kata kat anak-anak, jangan lari nanti jatuh.. haa.. kan masin mulut seorang ibu ni kan.. betul tak? sebenarnya.. saya selalu membebel kat anak-anak saya, sebab mereka ni aktif dan lasak.. saya tak sekat apa ynag mereka nak buat..sepahkan rumah.. nak selerakkan mainan.. tapi jangan main panjat-panjat dan lari-lari tu je sayaa akan membebel...

Tapi.. bila saya berhenti membebel.. ni la hal nya... kes ni berlalu masa maghrib.. masa ibu dah penat bebel.. "jangan panjat.. jangan lari... "

Sudahnya.. tak sampai 5minit habis azan maghrib masa tu...

Hanya Allah SWT je yang tahu.. bila nampak keadaan tangan hero ku ini...

Mulanya saya buat tak tau je.. ingatkan si abg ni memain nangis saja-saja tarik perhatian sebab si adiknya menang nak sayang ibu la kononnya.. sekali...

Berderau jatung dan darah saya ... lengan tu nampak bengkok... terus ambil kain dan buat apa ynag patut.. as long as asas kecemasan tu tak biarkan tangan hero saya ni terkulai...

Ambil lampin si adik dan buat kan kat tangan si abangnya...


Ingatkan tak patah.. sekali pegi klinik biasa je masa tu nak x-ray.. rupanya PATAH!

Lari la lagi ke Hospital Kerajaan bahagian kecemasan.. yang tau sah-sah ramai orang waktu weekend masa tu... dari kul 9 kat Hospital.. sudahnya kul 12.30am.. Perh.. satu dugaan yang boleh mencabar juga.. Tapi Alhamdulillah, Allah kan maha adil..Dia permudahkan urusan saya dan anak-anak, sebab Allah sangat-sangat mengetahui yang masa tu suami kerja outstation...

Dan yang melegakan juga.. doktor katakan tulang anak-anak ni mudah baik dan cepat baik.. Insyaallah... lega juga saya mendengarnya..sib baik la masa kecemasan ni ada kawan suami isteri ni bantu.. kalu tak .. memang saya tak menang tangan la..

Terima Kasih Ya Allah...

Sebab tu la, kita sebagai ibu ni membebel tak salah pun untuk kebaikan mereka kan... betul tak ? tapi ni cara saya.. paling saya jagai mereka.. tak nak mereka ni jatuh.. once bila dah penat bercakap tu.. hmm ni la...

Pengalaman untuk saya dan si abang ni.. saya coretkan kat sini.. untuk anak teruna saya ni membaca bila suatu saat dan masa nanti saya dah tiada ke kat dunia ni... atau nak mengingatkan mereka akan kisah mereka kecik-kecik.. saya akan showing tulisan ni untuk mereka...

Notatangan ibu - ibu sayang anak-anak ibu.. ibu sayang abang dan adik.. dan tiada lebih berharga dari kesihatan dan kecerian anak-anak ibu ni..sekali pun nyawa ibu untuk anak-anak ibu....

Coretan ibu mommylina
Masa kejadian 7.30pm / 15/8/2015
Rumah & Bilik Abang Berlari dengan adik nak peluk ibu dan mengatakan sayang ibu..sambil lelompat dari katil...
Siapa ibu yang tak sayang anugerah yang Allah SWT bagi kan...  Terima Kasih Ya Allah...

Assalamualaikum dan selamat pagi.. salam hujung minggu untuk semua....

Pagi ni nak bagi PERCUMA buku ni..sesiapa nak boleh cari saya terus ....

tips rancang hamil

Boleh terus hubungi saya kat sini.. atau emailkan kepada saya...

Send email "SAYA NAK HAMIL" --> ke kedaivitaminlina@gmail.com

========================================================
Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online


Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
 
Assalamualaikum.. Selamat pagi Isnin.. ada yang masih lemau-lemau badan? moody? or masih lagi blues monday?

Tak nak merasa semua tu.. meh jadi sebahagian macam saya.. Surirumah jerrr.. tapi mental dan fizikal kena kuat.. dan paling best ada juga income tau.. bukan goyang kaki tidur makan, bangun lewat tiap pagi.. malah saya lagi awal bangun berbanding masa saya kerja dulu saya bangun 6.30am.. sekarang 4am dah bangun...

Ok-ok.. bukan tu nak bebelkan... saya nak kongsikan INFOGRAFIK ni dan mudah sangat la korang yang NAK KURUS ke.. nak TURUNkan BERAT BADAN ke.. dengan cara yang berkesan, selamat dan cepat lagi tau... .

Meh follow infografik ni...


Senang dan sangat cepat kan kalu korang follow cara ni... hmmm kompom laaa.. kurus macam saya 45kg.. ada braniii.. haha... sebenarnya.. faktor sekeliling dan target kita juga adalah memainkan peranan penting .. So kalu korang betul-betul nak turunkan BERAT BADAN tu.. folllow infografik ni.. kalu lagi perlukan bantuan... meh saya sedian membantu dan guide korang sampai berjaya.. Insyaallah... Bagaimana?

Untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
=================================================

Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 


Assalamualaikum..
Pagi ni nak cerita tentang kelebihan LECITHIN yang mungkin ramai dah tahu. .dan masih terlalu ramai belum mengenali si botol kecil ni...

Lecithin Shaklee diperoleh secara semula jadi daripada kacang soya. Setiap sofgel mengandungi 530mg lesitin.

Lesitin soya ialah sumber utama kolina, salah satu komponen pengutus saraf asetilkolina yang terlibat dalam penghantaran mesej dalam otak dan sistem saraf.


set kurus budget
Dan wanita yang lepas bersalin yang dah "korban" kan bentuk badan juga 20tulang patah semasa bersalin, mesti ada masalah "lupa" kan.. percaya tak? sebab ramai mommies whatsaap (017-5836865) saya dan ceritakan masalah lupa ni sebaik lepas bersalin.. tak la lupa sampai lupa siapa suami dorang..

Tapi adakalanya terlupa sesuatu yang penting contohnya ; kunci kereta terletak kat mana, lupa masak, terlupa yang sedang masak air kat dapur. leka dengan anak-anak... Sebab tu mereka perlukan sesuatu untuk perbaiki hormon (selain GLA ni) dan LECITHIN ni untuk membantu masalah (lupa lepas bersalin) tau.. tapi tak semua la... termasuk saya juga adakalanya lupa juga.. then makan punya makan ni, tak sedar berat badan turun ke 45kg dah sekarang.. perut yang dulu rasa terlebih kulit or lelemak tu dah kempis macam anak dara dan ini reality...

Wanita... selain pakaian mewah, mahal-mahal.. ni tak sampai RM100 pun tau nak di amalkan untuk kesihatan dalaman kita juga... kalu korang sayangi diri korang... amalkan lah selalu.. Insyaallah... ianya pasti berbaloi dna korang pasti lebih sukakannya...

Sayangi diri kita terlebih dahulu sebelum nak bercantik luaran.. Tapi dalaman mengecewakkan.. betul tak? dan ini juga adalah PILIHAN saya... kawan-kawan bagaimana?

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 


Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online


Assalamualaikum salam Jumaat dan morning semua..

Dah sarapan? bagaimana dengan sarapan pagi korang?

pengedar shaklee kulim

Nasi lemak?
Roti canai?
Ke nasi dagang?

Sebagai surirumah penuh masa ni, saya suka siapkan sarapan mengikut citarasa anak-anak dan suami... dna pertama sekali, sarapan saya kena la yang ini..

Cinch Shake ni membantu saya kekalkan kepejalan otot (bukan yang nak kurus je tau nak pejalkan otot) dan memastikan saya sentiasa kenyang dan selesa dengan Cinch® Shake Mix yang sungguh lazat dan berkhasiat tatkala ynag korang nak menurunkan berat badan sangat sesuai lahhh... Sebabnya...

1. Padat dengan protein agar anda sentiasa berasa kenyang dan selesa
2. Tinggi serat, iaitu enam gram bagi setiap sajian

pengedar shaklee kulim
Wajib saya sarapan terlebih dahulu, sebelum saya sediakan sarapan dan buat kerja-kerja rumah as usual...

Kenapa saya pilih ini? salah satu ianya mengenyangkan... san lagi.. ESP saya dah ambil seawal tengah malam tadi... haaa.. hebat tak kerja surirumah ni?

Nak follow cara saya bekerja dan ada income sendiri sedari rumah? dalam masa sama anak-anak pun saya yang handle... seronok tau.. sekali ni je masa kita dengan anak-anak.. bila dorng dah membesar.. tak merasa dah macam suasana sebegini... sebab tu saya sanggup abaikan kata-kata orang JANGAN BERHENTI kerja.. nanti tiada income.. tapi bagi saya.. REZEKI ni ALLAH SWT ynag pegang.. bukan manusia.. .dan now.. Dia juga adalah BOSS no.1 saya...

Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 
 
Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...

Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 


Assalamualaikum dan selamat pagi semua.... ramai yang bertanya bagaimana nak dapatkan PERCUMA VITALEA Complex ni seperti yang di gembar-gemburkan dalam facebook kan... dan bukan tu je tau.. ada banyak lagi kelebihan sebenarnya... nanti satu persatu saya terangkan ek...

Ok dari gambar ni, korang rasa faham tak? mudah je kan....

Ok dengan lebih jelas lagi...

1. Beli 1 produk Shaklee (Contoh ESP/ Vitamin C) - LAYAK!
2. Daftar KeAHLIan
3. Layak dapat FREE VITALEA Complex

Senang dan mudah kan... tapi yang ni ramai grab ESP & Vitamin C sebabnya.. nak cantik dan sihat bersama produk kesihatan semulajadi.. plus satu family boleh amalkan dan rasai kelebihan bersama keluarga tau..

Lagi menarik dan ketahui pelbagai manfaat lagi bila korang dah daftar keahlian ni tau...

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 

Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 
 
 
Untuk perhatian semua dan penjimatan berGANDA anda... Pastikan anda memiliki ini untuk anda SEKARANG!


Masih menanti? atau biarkan orang lain merasai apa yang mereka berpuas hati dan lebih muda dari usia dan lebih cergas daripada biasa?

Bertindak SEKARANG, jika korang juga salah seorang daripada kami yang pentingkan KESIHATAN ini lebih berharga demi suami, isteri.. apatah lagi anak-anak...

Hubungi saya untuk PESANAN anda ini.. dan

Jika anda berMINAT menjadi AHLI Shaklee sekarang ini, serta nikmati pelbagai lagi kelebihan dengan eTEAM kami... hubungi saya terus untuk guide dan dapatkan TAWARAN MENARIK anda..

Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 


Mungkin ramai yang bertanya... apa kelebihan vitamin Shkalee ni sehingga ramai ynag 'cemburu' akan kesannya bukan hanya sihat, malah membantu penyelesaian anda yang lain-lain juga..

Seperti TESTIMONIAL VITAMIN C SR ini tau... korang tak nak ke kelihatan sihat dan lebih awet muda?
testimonial vitamin c shaklee
Kenapa dengan VITAMIN C SR pilihan ramai? Sebabnya....

Bekalan Vitamin C Semula Jadi untuk Kesihatan Sepanjang Hari
Shaklee Sustained Release Vita-C PlusTM menawarkan manfaat vitamin C tulen melalui kaedah penghantaran proprietari serba semula jadi yang berperanan melepaskan vitamin C secara berperingkat ke dalam tubuh.

Vitamin C ialah nutrisi yang diperlukan untuk pelbagai fungsi termasuk ketahanan imun, integriti sel, kesihatan gigi, gusi, tulang dan fungsi tubuh secara amnya.

Lagi? korang rasai dan amalkan secara konsisten.. lepas ni korang pula akan merasai apa yang saya dan kawan-kawan saya rasai ini...

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
=============================

Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 

Jika anda mahu membina kerjaya , bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.
Berniaga online
 
 
 
 
Petang ni nak kongsikan lagi tentang masalah sembelit anak-anak, yang mana pengalaman saya juga sedari si abang (anak sulung) dan baru ni si adik juga mengalami masalah yang sama..

mealshake shaklee

Mujur la saya ni tak cepat melatah tau.. kalau tak.. mau satu rumah saya "kecoh".. hahaha.. saya ibu muda tak la muda sangat dah 30an juga pun.,.tapi ikutkan sedari si abang saya masih muda dan tiada pengalaman.. mujur juga saya kenal produk ni sedari awal.. lepas hero saya ni 2tahun.. terus ada masalah SEMBELIT.

Tapi cara sya mudah.. awal tu tak pasti punca sembelit.. bila test makan itu ini.. jadi lagi.. so elakkan memberi makan yang penyebab SEMBELIT si anak akan berulang.. biasanya pertama sekali dari susu formula yang tak sesuai.. kemudian faktor pemakanan juga...

Alhamdulillah.. dengan makan tambahan yang saya bagi ni.. si adik masa bulan puasa baru ni je ada masalah sembelit dan saya tahu faktornya adalah dari saya yang kurang minum air masak waktu malam.. tapi sib baik la juga dah setahun lebih dan bantuan saya juga boleh dah si adik amalkan...

Tapi... kalu sampai nak korek-koren sebab si anak tu tak boleh membuang tapi di nak membuang dengan menangis bagai.. kita mesti lagi kesiankan... apatah lagi mereka yang tak reti nak teran ni.. Alahai..kesian tau..

Dan ada lagi kes bila sampai sembelit nak membuang tu darah-darah bagai.. lagi la kesian... korang sanggup ke lihat anak sembelit.. saya? alahai.. saya rela tanggung dari si anak yang mengalami masalah sembelit...

Kat sini juga saya kongsikan pengalaman ibu ni atasi masalah SEMBELIT anak dengan cara paling terkesan sekali...


 
klik video untuk ketahui lebih lanjut kisah anak sembelit ni....

Masih nak biarkan masalah SEMBELIT anak berterusan atau ambil pengajaran ini dan berTINDAK SEKARANG..

Tak mau tunggu lagi.. terus cari saya untuk bantuan korang wahai ibu-ibu hebat... dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
=====================================


Baru-baru ni saya dapat masej seorang kawan ni mengatakan dia ada masalah sembelit, seminggu sekali nak membuang pun payah walaupun makan banyak dan minum air masak pun 3L sehari...

Dan paling teruk setiap kali nak "membuang" tu terpaksa telan "ubat" dari klinik untuk "paksa" buang.. sebab tu la ynag paling teruk.. Sebenarnya.. tanpa kita sedari.. dalam kita memaksa "buang air besar" ni dengan cara paksa.. ianya menganggu sistem penghadaman secara semulajadi kita...

Sebab tu pentingnya penjagaan usus besar kita ni setiap hari.. atau paling kurang seminggu sekali bersihkan usus besar kita ni secar semulajadi tanpa "ubat".

Contoh GAMBAR MASALAH SEMBELIT Mr.Google


Paling saya syokkan bila korang antara yang mengalami masalah SEMBELIT TERUK adalah...

Herbalax Shaklee

Herb-Lax Shaklee mengandungi adunan pelbagai herba yang sering digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan melancarkan fungsi usus.*

Herb-Lax bertindak secara lembut bagi membantu anda menangani masalah pembuangan air besar yang mungkin dialami sekali-sekala.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang berisiko menghidap lupus eritematosus sistemik hendaklah berbincang dengan doktor mereka sebelum mengambil produk ini.


Usus kita sangat PENTING untuk di jaga, sebab usus besar kita memainkan peranan penting dalam sisem tubuh badan kita.. Usus besar bermasalah.. apa segala kita amalkan tak akan berjalan dengan baik.. dan, pasti masalah luaran juga seperti JERAWAT akan timbul.. tak percayA? cuba tanya orang yang sering mengalami masalah sembelit ^__^

Sebab saya juga dulu sorang yang abaikkan masalah kesihatan usus... sekarang? tak lagi.. dan jerawat pun segan-segan nak timbul kat muka ni tau.. ^__^

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
=============================

Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 
 
Rugi sesangat lambat kenal dan terkena penangan VIVIX ni tau.. Tapi tak rugi kalu sekarang dah amalkan dari langsung tak amalkan sampai la masa terdesak nak amalkan lagi lambat kesannya..

Testimonial Vivix Shaklee




Tapi Alhamdulillah..sekurang-kurangnya.. kita buat pilihan yang TEPAT kan....


Antara favorite kami adalah Vivix. Dengan pelbagai cara diminum... kalau nak cepat sgt, hirup dalam sudu je. Tapi kalau terlebih rajin, bancuh dengan collagen. atau air masak biasa... lagi sedap berulang kali boleh di minum.. Alhamdulillah, banyak perubahan dari segi kesihatan especially kulit hehe.

Ini juga adalah killer product salah seorang Master iReach. Vivix ni memang orang cari dan nak kalau mereka tahu kebaikannya.


Lagi antara testimonial yang saya kongsikan kat sini.. mereka berkata---->

Puan Fazillah -> Consume Vivix dlm pantang... milk booster yg superb.. badan bertenaga extra.. Alhamdulillah rmi tegur nmpk sihat wpn masih dlm waktu pantang.
July 6 at 11:51am · Like


Puan Ashura Customer amik vivix sbb nak bantu masalah hyperthyroid. At the same time dia pun merokok. Lepas consume vivix, rasa rokok dah xsedap. Alhamdulillah berjaya kurgkan n stop terus masalah ketagihan merokok
July 6 at 11:59am · Like 


Puan Naimah --> Ayah kawan yang ada kencing manis, walaupun bacaan stabil tapi terkena jangkitan kuman sewaktu harungi banjir dulu hingga terpaksa buang bahagian isi kaki yang buruk.
Salah satu vitamin yang diambil adalah Vivix. Alhamdulillah, dalam 2-3/3-4 bulan, isi tumbuh sepenuhnya
July 6 at 12:31pm ·


Puan Zarith --> Ayah menderita gout berpuluh tahun. Pain killer dan ubat gout peneman setiap hari. Salah makan sikit je mesti gout datang. Jalan sampai memapah dinding
Tapi sejak amalkan vivix satu sudu kecil setiap hari, Alhamdulillah takde lagi gout menjengah. Yang bestnya, boleh tinggalkan dah ubat gout dan painkiller yg dh bertahun ambik tu. Dan ayah dah boleh makan makanan kegemaran semula! Syukur Alhamdulillah
July 6 at 12:32pm · Like


Anisah Abdullah -> Ayah sy adalah pengidap kencing manis sudah hampir 20 tahun. Bacaan gula dlm darah tak pernah kurang dari 13. Hasil medical check up, organ dalaman ayah sudah berada di stage 4 dan perlu melakukan dialisis. Selepas consume vivix, bacaan gula dalam darah kembali normal, dialisis tak perlu buat dan doktor pulak ragu ragu nak buat conclusion. Yang ayah bebas diabetes. Doktor macam x percaya yg rekod kesihatan ayah seperti org normal tanpa masalah diabetes.
Alhamdulillah...
July 7 at 6:42am


Kak Syam -->  Mak saya ada hipertensi. Dia sampai kena warded sebab tiba tiba kena stroke. Pastu cholesterol level memang hi. Die selalu penat, stress dalam kerja dan urus rumah. Dahlah saya jauh nak tengo tengo mak.
In the end, saya bagi vivix. Paling best tengo muka mak berseri dah. Macik macik cakap kembali muda. Mak cakap, ubat darah tinggi yang banyak sangat tu dia takyah makan pun okay. Mak lebih cergas dan sihat.
Alhamdulillah syukur. Vivix memang sangat perlu dalam seisi keluarga kamI.
July 7 at 7:52am ·


Mak CERIA & SIHAT... Fadzilah Ismail --> saya bg kat mak makan vivix..dia xde mslh kesihatan sgt,cuma penat org tua..Alhamdulillah lps amal vivix dia kembali cergas..xde ape yg kita nak dr mak selain dpt tgk dia sihat dan ceria.
July 6 at 4:13pm


Bagi korang la kan, mahal ke sebotol VIVIX ni RM475.00 (Harga Normal, dan nak jimat boleh join ahli) berbanding kesihatan mak ayah kita... kesihatan isteri kita.. suami kita.. pada korang, kerja untuk duit dan kebahagian kan? tapi di mana kebahagiaan tu kalu hati tak tenanga memikirkan mak ayah tak sihat.. isteri tak ceria..suami mengadu itu ini sakit..

Kan? Sebotol ni boleh membahagia kita, andai kita tahu caranya... Insyaallah.. kita nka menCEGAH dari meRAWAT yang pasti kos lagi tinggi dna ketenangan jiwa tu kan tak tenang.. betul tak?

Berilah sesuatu yang bermakna pada keluarga kita sebelum kita menyesal.. lain la kalu ada yang "derma" kita duit dalam akaun kita kan.. tu tak payah cerita.. Duit kita boelh cari dengan cara yang halal dan berkat.. andai kita membahagiakan insan-insan sekeliling kita.. Insyaallah...

Berminat untuk ketahui lebih lanjut? Cari saya di sini untuk bantu anda dan terangkan anda dengan lebih terperinici lagi...


Puan Lina
Pengedar Shaklee Kulim & 1Malaysia juga Brunei
Call / wasap di 017-5836865
SidPRO anda 867601
email: kedaivitaminlina@gmail.com 
=============================