Penjimatan berganda bermula 21-31 Mei Ini!

/ May 21, 2018

Bila sebut ke SALES pasti kita berebut-rebut nak ambil peluangkan?
.
Sales 5% pun macam apa lagi memborong.. Tapi tu baju la.. makanan? Ikut selera..
.
Tapi kan.. bab KESIHATAN pula bagaimana? Sedangkan kesihatan kita ni jatuh NO.1 terpenting tau kalu diikutkan. Setuju?
.
Dalam berpuasa.. WAJIB kita jaga kesihatan..tak kira la kita di mana-mana.
.
Jadi.. demi menghargai anda yang MENJAGA KESIHATAN LEBIH DARI SEGALANYA...
.
Kami ada SPECIAL OFFER UNTUK ANDA!
.
Sales 10% untuk anda dalam 10hari ni. Bagaimana nak DAPATKAN OFFER INI?
.
Terus hubungi kami di talian 0175836865.
Dapatkan segera untuk diri anda, suami/ isteri dan seisi keluarga anda. Bagaimana?
.
Lets CALL / TEXT kami sekarang...

Sekarang sebelum terlambat dapatkan JOMAT BERBELANJA anda dan HARGAI KESIHATAN KITA SEMUA sebelum menyesal.
.
Tedtimonial #coqtrolplus? 
.
^
Dapatkan khas untuk anda terus di talian 0175836865.
.

Bila sebut ke SALES pasti kita berebut-rebut nak ambil peluangkan?
.
Sales 5% pun macam apa lagi memborong.. Tapi tu baju la.. makanan? Ikut selera..
.
Tapi kan.. bab KESIHATAN pula bagaimana? Sedangkan kesihatan kita ni jatuh NO.1 terpenting tau kalu diikutkan. Setuju?
.
Dalam berpuasa.. WAJIB kita jaga kesihatan..tak kira la kita di mana-mana.
.
Jadi.. demi menghargai anda yang MENJAGA KESIHATAN LEBIH DARI SEGALANYA...
.
Kami ada SPECIAL OFFER UNTUK ANDA!
.
Sales 10% untuk anda dalam 10hari ni. Bagaimana nak DAPATKAN OFFER INI?
.
Terus hubungi kami di talian 0175836865.
Dapatkan segera untuk diri anda, suami/ isteri dan seisi keluarga anda. Bagaimana?
.
Lets CALL / TEXT kami sekarang...

Sekarang sebelum terlambat dapatkan JOMAT BERBELANJA anda dan HARGAI KESIHATAN KITA SEMUA sebelum menyesal.
.
Tedtimonial #coqtrolplus? 
.
^
Dapatkan khas untuk anda terus di talian 0175836865.
.
Continue Reading

Rahsia susu badan kekal banyak dan tambah susu badan? Ramai bertanya.. "kak amcam nak kekalkan tenaga dan mood sepanjang berpuasa ni. Sudah la berpuasa, anak asyik nak mengempeng je."
.
Korang rasa?
.
Seorang wanita dan isteri ni memang hebat kan? Apatah lagi yang bergelar ibu tak kira sedang hamil mahupun menyusukan anak.
.
Betul?
.
Ada suami yang mampu?
.
Memang ada ibu yang tak kerja (surirumah angga penuh masa) dan ada ibu yang bekerja dalam masa sama menyusukan anak lagi.
.
Lelaki? Suami?
.
Memang mereka kerja, bergelar ayah juga. Tapi tak la sampai kena menyusukan anak kan... ^__^
.
Nak tau TIPS KEKAL BERTENAGA SEPANJANG BERPUASA INI?
.
Saya sedar anak pertama amalkan.

.
Dan ya ramai kawan-kawan juga mengalami masalah penat dan mood pun swing-swing lagi bila anak kuat menyusu dalam kita berpuasa juga.
.
Nak tau apa TIPS yang kami amalkan sepanjang berpuasa?
.
Ni dia...
.
.
Dan antara lain yang juga kami amalkan agar mood sentiasa ceria dan bersemangat.. .tak penat malah sentiasa kekal mood dari menjadi "singa a.k.a rimau"
.
^__^
.
Itu la wanita.. isteri.. ibu..
..
Lagi? Sentiasa la berfikiran positif dan amalkan set ni secara konsisten agar badan kita tak mudah penat atau letih..
.

Nak tahu lebih lanjut? Dan ada juga NAK KEKAL BERTENAGA SEPANJANG HARI selain lepas berpuasa ini?
.
Kami sedia membantu...
Hubungi terus 0175836865
.
Konsultasi terus kepada anda berterusan dan bantu penyelesaian masalah anda.
.

Gastrik? Sedang puasa ni kena pula gastrik memang pedih ulu hati dan pasti perut tak selesa nak teruskan puasa kan?
.
Betul tak?
.

Bagaimana nak atasi masalah gastrik anda?  Dah jumpa doktor tapi masalah berulang setiap kali skil ubat gastrik
.
.
Semoga vlog ini membantu penyelesaian masalah anda! 
.
Bagaimana? Klik link untuk penyelesian anda juga... 
.
https://youtu.be/42p-aCCQ_pI
.
.
Jom nak dapatkan yang terbaik untuk penyelesaian masalah anda? 
Terus hubungi 0175836865
.
Dan... adalah.. Tiada lagi masalah GASTRIK anda selepas ini. Dan BERPUASA dengan tenang dan nyaman... 
.
Selamat berpuasa dan menjalani ibadah puasa dengan tenang dan lengkap seharian anda bersama penyelesaian anda.
.


Alhamdulillah ramai dah dapat atasi masalah mereka yang sedang dalam masalah kebas-kebas tangan dan kaki ni.
.
Bagaimana caranya untuk mengatasi masalah ini?
.

.

Tambahan pula di bulan mulia, bulan Ramadhan ni, antara kita nak buat amal ibadah lebih di bulan mulia ni kan. 
.
Selain solat wajib di masjid.
Nak juga buat SOLAT TERAWIH lebih rakaat setiap malam yang amat bermakna. Juga buat solat sunat Tahajjud juga kan.
.
Moga perkongsian ni dapat membantu anda yang sedang dalam masalah kebas-kebas juga mungkin mengalami masalah yang sama. Seperti lengguh-lengguh, sakit sendi ataupun sakit lutut kan..
.
Boleh terus klik link dibawah 
.
https://youtu.be/1c3R7ho8pDU
.
Atau... sedikit perkongsian saya agar dapat membantu anda di luar sana. 
Semoga testimonial antara kami ni lebih banyak membantu anda semua membuat pilihan. 
.
Haa nak lebih pahala lagi? 
Boleh beri hadiah pada mak abah... makcik pakcik kan... 
.
Moga apa yang kita buat membawa kita lebih amal jariah dalam diam... 
.
In sha Allah...

Nak dapatkan produk ni? 
Terus hubungi kami ditalian 0175836865
.
Postage SELURUH MALAYSIA, BRUNEI & SINGAPORE
.
Ikhlas mommylina.


Assalamualaikum dan petang semua. Hari ni nak kongsi lagi story tentang BALL'S PALSY ni yang saya rasa perlu saya kongsikan sebab ramai yang diserang sakit ni dan merasa down lepas serangan balls palsy ni. Betul tak?
.
.
Mungkin story ni short by short saya cerita, tapi ianya sendiri berlaku pada saya.
.
.
Anak pertama lelaki, 1y masa tu lepas 6bulan saya sembuh sepenuhnya. Dan..
.
Bersalin anak kedua perempuan, tak da masalah balls palsy walau ramai yang info akan ada effect bila bersalin atau masa hamil.
.
Alhamdulillah anak kedua saya tak rasa balls palsy tu. 
.
Tapi sebab "lupa diri" a.k.a "langgar pantang" dimana sepatutnya saya kena elak makan sotong.. ikan pari.. kangkung sepatutnya... 
.
Dan hamil anak ketiga.. 6bulan macam tu.. suami tegur, saya kena BALL'S PALSY lagi? 
.
Masa tu saya tak rasa sangat.. tapi lama kelamaan.. amat terasa sampai bula selpi... terus rasa down sangat-sangat.. tak mau dah ambil gambar.. seriusly..saya tak suka bergambar da... 
.
.
Anak ke3 lelaki, dan syukur serangan ni tak teruk seperti mana yang pertama.. tetapi ianya tetap memberi kesan... 
.
Vitamin saya makan.. tapiapa yang saya perasan.. penat dan tekanan juga faktor pemakanan adalah PUNCA BALLS PALSY ni kembali menyerang...
.
Siapa sangka kan? 
.
Tapi ianya tak akan membawa kepada putus asa dan semangat saya untuk pulih.. senyum sepertu biasa... 
.
Now... 
Pada sesiapa yang kini di serang BALLS PALSY ni.. PERLU INGAT dan terus INGAT ye... 
.
.
Jaga PEMAKANAN, 
Jaga KESIHATAN,   
dan PENTING, 
adalah... 
Makanan tambahan perlu di amalkan... antaranya yang sangat membantu adalah... 
.
BCOMPLEX, 
LECITHIN,  
OSTEMATRIK, 
OMEGA GUARD, dan... 
Sangat...sangat memberi kesan adalah VIVIX ni... Jadi anda yang ada masalah seperti saya... jangan panic dan oh ya.. saya masih terus menyusukan anak saya.. tanpa pengambilan ubat lain seperti STERIOD tu.. no sya tak nak.. saya ambil saja MAKANAN TAMBAHAN n sebab ianya bantu badan saya lebih sihat dan positif.
.
Alhamdulillah... anda dan korang yang nak mencari PENYELESAIAN masalah korang... please... jangan berkira tenang kesihatan ni tau... 
.
Hargai kesihatan anda terlebih dahulu dari segalanya... 
.
.
Nak saya bantu anda? 
Boleh terus hubungi saya di talian 017583685
.
My journey to healthy
.

.
Kesembuhan ini adalah PILIHAN KITA.
NAK atau sebaliknya. Itu je... 


Antara 8 KELEBIHAN DAFTAR AHLI SHAKLEE secara percuma ataupun melalui pembayaran bermula Rm68.90 secara terus kepada anda yang baru nak mula kenali SHAKLEE.
.
Siapa lagi belum order Vivix? Hari ni LAST DAY untuk beli 2 BOTOL VIVIX dapat LESS 5% dengan pembelian COMBO anda...Last hari ni tau... .

Order? Hubungi 0175836865 terus ye... 

.

.

Dan... nak ulang dan ulang juga ni.. Yang belum jadi ahli, 1 set twin pack ( 2 botol ) ni korang boleh dapat

.

FREE MEMBERSHIP SHAKLEE ❗️❗️❗️
FREE MEMBERSHIP SHAKLEE ❗️❗️❗️
FREE MEMBERSHIP SHAKLEE ❗️❗️❗️
.

.
Apa yang best jadi ahli Shaklee?

1️. Boleh beli stok Shaklee anda pada HARGA AHLI 
.
2️. Stok Shaklee yang anda beli adalah direct dari HQ dan terjamin kualiti
.
3️. Boleh beli sendiri stok Shaklee anda secara online atau di branch guna ID sendiri.
.
4️. Shaklee akan update anda dari semasa ke semasa mengenai apa-apa update terkini 
.
5️. Ada akses dengan nutritionist Shaklee untuk sessi konsultasi dan health check
.
6️. Dapat jemputan untuk acara bulanan Shaklee seperti talk dan events khas
.
7️. Ada upline yang anda boleh refer untuk konsultasi bisnes dan kesihatan
.
8️. Peluang jana income dengan Shaklee sekiranya berminat (part-time/full-time)
.
.
Dan, banyak lagi sebenarnya! 
.
Kepada yang dah jadi ahli, jangn lupa restock Vivix anda sebab memang JIMAT!! 
.

Nak dapatkan VIVIX harga ahli? 
Anda mesti JOIN SHAKLEE untuk PENJIMATAN BERGANDA anda dan dalam masa yang sama anda berpeluang JANA PENDAPATAN terus untuk anda...
.
Terus hubungi 0175836865. 
Mommylina in the house.
.
Founder WTS FAMILY.


Alhamdulillah hari pertama di Hari KERAJAAN baru. Hak rakyat di dengar dan rakyat berjaya UBAH apa yang mereka mahukan.
.
Dan.. malu sedikit kita ni usia belum cecah 60an tapi macam-maca alasan dok cari kan? Nak slaah kan itu ini? Nak cari keja tapi memilih? Anda sendiri tentukan.
.
.
Tun Mahathir kita dah usia 93 pun masih lagi kuat auranya dan masih lagi bekerja untuk rakyat dan masih lagi kuat semangatnya. Aura? Tak payah cakap la.. beremang bulu roma kalu dengar kata-kata dan semangaynya.
.
Ya kita menang.. suara kita sebagai rakyat didengar. Tapi bukan alasan tak nak usaha untuk mencari dan mendapatkan kebebasan apa yang kita nak dan impikan betul?
.
Jadi bagi anda yang sedang mencari peluang kerja tu.. kami sedia membantu anda. Kerja? Skop keja? Anda tentukan nak buat bagaimana.
.

.
Nak buat secara OFFLINE? 
atau ONLINE? atau keduanya sekali pun BOLEH! 
.
Gaji? Anda tentukan nak 2 angka.. 3 angka.. 4 angka? Unlimited. YA ANDA TENTUKAN.
.
Bagaimana? Kami BOLEH BANTU ANDA dengan usaha anda sendiri. Tak nak semuanya mengharapkan orang lain. Anda nak ubah diri anda? Anda harus fikir dari SEKARANG! 
.
Ya SEKARANG! 
Hubungi kami sekarang di talian 0175836865
.
Kami bantu anda..anda bantu diri anda sendiri.
.
Bisnes BOLEH BANTU MENGUBAH HIDUP ANDA!
.
.
.
Antara MEREKA YANG BERJAYA? 
.
ANDA TENTUKAN.
.
NAK LEBIH? SEGERA HUBUNGI KAMI DI 0175836865
.